Hoe gaat ons taxibedrijf met topdrukte om?

Veel meer reizigers nog normaal

Elke vakantieperiode is het weer even spannend. Hoe druk gaat het worden op Schiphol? Ook afgelopen herfstvakantie was het weer een drukte van jewelste. Maar liefst 3 miljoen mensen kozen deze periode en deze luchthaven om hun droombestemming te bezoeken. Schiphol had deze drukte al verwacht en trof extra maatregelen. Hierdoor verliep het inchecken, reizen en overstappen alsnog erg soepel. Ook ons taxibedrijf weet uit ervaring dat extra taxi’s deze periode geen overbodige luxe zijn.

Onze aanpak tijdens de vakanties

Onze passagiers staan bij ons centraal. Wij zetten alles op alles om hen vlot, voordelig en vriendelijk van A naar B te verplaatsen. Om dit mogelijk te maken beschikt ons taxibedrijf over vele taxi’s. In de vakantieperiode rijden deze vrijwel non-stop rond. Een ouderwets taxibedrijf zou daar misschien niet voor open staan. Wij wel. Wij zijn niet voor niets een jong en dynamisch taxibedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten. Naast onze diensten voor Schiphol hebben wij afgelopen herfstvakantie ook vele reizigers van en naar andere luchthavens gebracht. Tegen scherpe prijzen, snel en klantvriendelijk.

Begin en eindig uw vakantie ook met een taxi

U begrijpt, ook in de drukste perioden biedt een taxi de uitkomst. Immers, wat zijn de alternatieven? In de file staan met uw auto, omdat u niet bekend bent met de juiste binnendoorwegen? Staan in de bus of trein omdat half Nederland hetzelfde idee had het openbaar vervoer te pakken? Inderdaad. Reserveer vandaag nog onze taxi voor uw volgende vakantie!