Nederlanders vinden de taxi een prima alternatief

Eigen auto minder populair

Uit internationaal onderzoek is gebleken dat Nederlanders het bezit van een eigen auto een stuk minder noodzakelijk vinden dan inwoners van andere Europese landen. Wij Nederlanders gaan net zo lief carpoolen, besluiten een auto te leasen via werk óf we pakken de taxi! Dit onderzoek, van leasemaatschappij ALD Automotive, is gehouden onder maar liefst 5000 Europeanen. Wij blijken, net als de Fransen, net zo graag - al dan niet liever - een taxi te pakken, dan kosten te steken in een dure auto met bijbehorende verzekering. Hoe zit dat precies?

Zowel in onze vrije tijd als voor werk

Het onderzoek geeft aan dat maar liefst 59% procent van de Nederlandse respondenten
zich best zonder autobezit kan verplaatsen voor recreatiegelegenheden, zoals uitjes of weekendjes weg. Toen gevraagd werd naar de noodzaak voor woon-werkverkeer claimde zelfs 68% geen eigen auto te behoeven. Vooral Nederlanders onder de 35 kiezen graag voor alternatieve vervoersoplossingen. Zeker de taxi werd door deze groep veel genoemd. Geen verzekeringskosten, geen gedoe met papieren, geen duur rijbewijs nodig, geen noodzaak tot een eigen garage of parkeerplek... Gewoon snel, netjes en voordelig van A naar B vervoerd worden. Niet geheel toevallig staat ook ons taxibedrijf voor die waarden!

Laat die auto staan

Bent u ook al overtuigd van de vele voordelen van een taxi ten opzichte uw eigen auto? Probeer het eens een weekje. Laat uw auto staan en geniet van het grote gemak van onze taxi! U zult versteld staan van het comfort, de snelheid en uw besparing op onder andere wegenbelasting, benzine en autoverzekeringen!