Uit onderzoek gebleken: taxi’s sneller dan het OV

Wat is het snelste vervoer vanuit een luchthaven?

Het wordt onze chauffeurs regelmatig gevraagd. “Wat is nou sneller? Als ik het OV pak of als ik in uw taxi stap?” Hoewel wij zelf natuurlijk het antwoord al wel wisten, was er nog lange tijd geen zekerheid. Gelukkig vroegen blijkbaar meer mensen zich af hoe het nu eigenlijk gesteld is met de reistijden van taxi’s en het openbaar vervoer in Nederland. En de resultaten liegen er niet om!

Aanmerkelijke verschillen

Uit een onderzoek van reiswebsite Kayak blijkt dat toeristen met een taxi vanaf de vliegvelden in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven in minder dan een half uur al in het centrum kunnen staan. Qua actuele reistijd verschilt dat volgens het onderzoek niet veel met het OV. Maar als we de complete reis onder de loep nemen, zijn de verschillen toch minstens aanmerkelijk te noemen. Wij sommen graag de grote verschillen tussen reizen met de luchthaven taxi en het openbaar vervoer graag even voor u op. Een luchthaven taxi biedt:

  • Service voor uw zware bagage
  • Sneller vervoer van deur tot deur
  • Voldoende plek, u hoeft niet te staan
  • Privé vervoer, geen ongure types om u heen
  • Een lief gebaar voor uw bezoekende gasten of familie

Kies ook voor de beste optie

Kortom, laat u niet verleiden door berichten die claimen dat het OV ‘net zo snel is’ als de taxi. Kijk verder. Een taxi is van deur tot deur toch echt wel sneller, stukken comfortabeler en vele malen goedkoper dan de gemiddelde parkeerkosten op een luchthaven. Moet u binnenkort naar Schiphol? Schakel onze taxi in. Ontvangt u bezoek op deze luchthaven? Geef hen dan een hartelijk welkom door onze luchthaven taxi voor hen te regelen!