Schiphol Taxi | Zakelijk Vervoer

Voor uw zakelijk taxi vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zakelijk taxivervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, congres en speciale gelegenheden willen reizen.

Hiervoor zal een representatieve/formele taxichauffeur uw reis verzorgen. Al onze taxichauffeurs hebben een ruime ervaring.

De taxichauffeurs hebben een uitstekende wegenkennis en zijn communicatief goed onderlegd. Als u de schipholtaxi niet als zodanig herkenbaar wilt hebben dan willen wij graag van te voren van u weten wat uw wensen zijn, wij kunnen op aanvraag het taxibord verwijderen. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verassen door onze zeer scherpe (schipholtaxi) tarieven, we maken graag voor u een offerte op maat.

Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week een op maat gemaakte vervoersoplossing bieden. Wij kunnen voor u de vervoersregie uit handen nemen voor bijvoorbeeld congressen, diners of vergaderingen, maar ook transfers naar vliegvelden voor uw gasten of klanten.

Bent u een drukke zakenman of ondernemer ; heeft u een hekel aan autorijden of wilt u liever nog wat werken tijdens uw reis ; dan bieden wij u graag onze diensten in het zakelijk taxivervoer aan. Wij vervoeren u of uw zakenpartner met een van onze luxe personenauto’s.

Indien gewenst doen we dit met onopzichtige voertuigen (bijv. zonder daklicht).
Wilt u reizen met grotere groepen zakenpartners of relaties , dan zetten we een van onze comfortabele taxibusjes in ; ook allen voorzien van airco , navigatie en communicatie-apparatuur. En bent u onverhoopt niet in staat zelf te rijden, dan zorgen wij voor een tweede taxichauffeur welke u en uw auto veilig en discreet thuis brengen.

Onze taxichauffeurs binnen het zakelijk vervoer zijn representatief gekleed , meertalig en ervaren in het begeleiden van zakelijke relaties.
Belt u vrijblijvend voor een offerte voor het zakenvervoer van en naar uw reguliere bestemmingen.

Wij zijn u graag tot dienst!

Onze services:

  • Particulier vervoer
  • VIP services
  • Zakelijk vervoer
  • Luchthaven vervoer