Comfortabele Schiphol taxi service

Zoekt u een taxibedrijf met comfortabele airport taxi service in Utrecht? Wij staan voor comfortabele ritten tegen scherpe tarieven. Bij ons betaalt u dan ook nooit teveel! U weet vooraf altijd waar u aan toe bent en zijn snel ter plaatse om u van of naar Utrecht te brengen. Wilt u dus een airport taxi bestellen of uw vip vervoer regelen? Schiphol Taxi Centrum staat voor u klaar, ook in Utrecht! Informeer gerust eens naar de mogelijkheden en onze tarieven.

Taxi Utrecht

Schiphol Taxi Centrum: luchthavenvervoer

Schiphol Taxi Centrum staat in de wijde omgeving van Utrecht bekend om haar uitstekende taxiservice. Ook voor u in Utrecht staat ons taxibedrijf dan ook dag en nacht voor u klaar om u naar de plaats van bestemming te brengen, in heel Nederland! Nadat u uw airport taxi of vip vervoer bij ons heeft besteld, is onze klantvriendelijke en professionele chauffeur snel bij u ter plaatse. Bij het werven van ons personeel selecteren wij op strenge criteria, zodat u altijd verzekerd bent van taxiservice met een glimlach. Op deze manier weten wij onze naam ook in Utrecht te allen tijde hoog te houden.

Uw luchthavenvervoer van en naar Utrecht snel geregeld

Taxi service Utrecht

Gaat u op vakantie? Of heeft u een zakelijke reis op de agenda staan? Regel in Utrecht dan nu het luchthavenvervoer bij ons taxibedrijf. Onze airport taxi staat op tijd bij u voor de deur om u naar de luchthaven te brengen. Ook kunt u gelijk uw taxi voor de terugweg regelen.
Wilt u zich in alle rust kunnen voorbereiden op uw zakelijke reis? Regel dan uw vip vervoer. Wij hebben voor het vip vervoer een Mercedes-Benz S350 D en een Mercedes-Benz CLS ter beschikking. Zodat u op een comfortabele manier bij uw afspraak aankomt!

Aiport taxi service en meer in Utrecht

Naast onze airport taxi of vip vervoer, hebben wij nog een aantal extra services, die wij hieronder voor u op een rijtje zullen zetten:

  • Directievervoer
  • Rouw - of trouwvervoer
  • Vervoer van waardevolle documenten of pakketten
  • 65 plus korting
  • Onze speciaal uitgeruste VIP bus

Heeft u een specifieke wens of opdracht? Maak deze gerust kenbaar! Wij leveren maatwerk diensten en kijken graag op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Contact Schiphol Taxi Centrum voor Airport taxi

Wilt u een taxi bestellen bij ons klantgerichte taxibedrijf? Bel ons dan op telefoonnummer +31 06 419 763 53 en maak uw wensen kenbaar. Ook in Utrecht komt onze airport taxi u ophalen en weer thuis brengen.