Zakelijk en privé airport vervoer

Of u nu voor privé doeleinden of zakelijk een airport taxi wilt bestellen: Schiphol Taxi Centrum brengt u graag naar de luchthaven of airport van uw keuze. Wij hanteren vaste lage tarieven en brengen u tot vlak voor de ingang van de vertrekhal. Daarnaast helpt onze chauffeur u met het in- en uitladen van uw bagage en houdt uw vertrektijden nauwkeurig in de gaten. Op deze manier bent u verzekerd van een ontspannen begin van uw vakantie met onze airport taxi! Wilt u ook op een comfortabele manier naar bijvoorbeeld Schiphol airport gebracht worden? Kies dan voor de airport service van Schiphol Taxi Centrum!

Meer over Schiphol Taxi Centrum

Bij het verlenen van onze diensten, houden wij altijd een aantal waarden in het oog. Ook als u naar een airport gebracht wilt worden. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen en onze goede naam hoog houden. Onze kernwaarden hebben betrekking op kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid. Onze chauffeurs worden ook altijd streng geselecteerd. Wij zien hen immers als de visitekaartjes van ons taxibedrijf. Altijd passend gekleed en vriendelijk! Daarnaast vinden wij hoge prijzen voor onze diensten niet wenselijk. Bij ons vindt u dus een toegankelijke service, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Wilt u meer weten over onze prijzen? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Airport Taxi

Begin ontspannen aan uw vakantie!

Of u nu in uw eentje, als stel of met een grote groep op vakantie gaat, Schiphol Taxi Centrum regelt graag het luchthavenvervoer. Wij hebben meerdere wagens en bussen ter beschikking dus ook voor groepsvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. We staan uiteraard op tijd voor u klaar en helpen u met het inladen van bagage. Op deze manier kunt u op een ontspannen manier plaatsnemen en heeft u geen last van vertragingen met het openbaar vervoer. Ook is het mogelijk om meteen het vervoer voor de terugreis te regelen. Of het nu vanaf Schiphol airport is of een andere luchthaven: wij verlenen taxiservice met een glimlach.

Reserveer nu uw airport taxi!

Wilt u meer weten over de tarieven of mogelijkheden van onze taxi service? Daar vertellen wij u graag meer over. Veel informatie vindt u al op onze mooie website. Maar bellen kan natuurlijk ook op: 06-86299131. Geniet van een ontspannen begin van uw reis en reserveer nu uw airport taxi!