Allround taxidiensten. Zakelijk en particulier

Bent u op zoek naar een goed taxibedrijf voor vip vervoer en luchthavenvervoer? Kies voor Schiphol Taxi Centrum. Wij zijn een taxibedrijf met 15 jaar ervaring. We zijn allrounders in vervoer per taxi. Daartoe hebben we een modern wagenpark tot onze beschikking. Voor vip diensten rijden onze taxi’s zonder taxilicht.

Optimale bescherming van uw privacy. Comfort en veiligheid zijn gegarandeerd. We werken uitsluitend met ervaren chauffeurs die hun sporen binnen het vervoer van personen verdiend hebben. Onze tarieven zijn voordelig. Onze klanten zijn zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Niet uitsluitend van en naar Schiphol, maar door heel Nederland zorgen we dat u veilig en comfortabel op de plaats van bestemming aankomt.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen en mailen. 24 Uur per dag en op alle dagen van de week. Bij onze allround taxidiensten hoort een mogelijkheid om ons in te schakelen voor het wegbrengen en ophalen van zendingen die belangrijk voor u zijn. We rijden 24 uur per dag en en zijn altijd bereikbaar. Grote spoed bij uw zending? Pak de telefoon en schakel ons in.

Vervoer van uw vip gedurende meerdere dagen

Uw vip is bij Schiphol Taxi Centrum in goede handen. U kunt uw vip op laten halen en bij u thuis of aan de zaak af laten zetten. Er zijn meer opties. Zo kunt u uw vip voorzien van een taxi met privéchauffeur. Wij bieden u daartoe een meerdaagse service. Heeft u bijvoorbeeld een belangrijke klant uit het buitenland? Wilt u dat het deze klant aan niets ontbreekt? Maak dan gebruik van ons meerdaagse aanbod.

Een ervaren chauffeur zorgt gedurende het verblijf van uw klant voor alle taxiritten en is voortdurend beschikbaar. Vervoer op maat. Met onze meest luxueuze taxi en service van het hoogste niveau. Als het echt goed moet zijn dan gaat u naar Schiphol Taxi Centrum voor vervoer per taxi met privéchauffeur. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de prijzen in een persoonlijk gesprek.

VIP Vervoer

Uw keuze voor Schiphol Taxi centrum bij vip vervoer

Schiphol Taxi Centrum onderscheidt zich van haar collega’s door:

  • Ervaren chauffeurs
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Uitstekende taxi’s
  • Meerdaagse service
  • De beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs

Neem contact op over vip vervoer

Voor informatie over de opties die u heeft bij vervoer per taxi en direct reserveren voor uw vip belt u met +31 06 419 763 53. Een e-mail aan Schiphol Taxi Centrum kunt u sturen naar info@schipholtaxicentrum.nl.

Voor incidenteel en meerdaags vip vervoer gaat u naar Schiphol Taxi Centrum.

Vip vervoer naar Schiphol