Een ervaren en voordelig taxibedrijf

U heeft een feestje gehad en wilt door een taxibedrijf naar huis worden gebracht. Of wellicht heeft u een lange vergadering achter de rug en geen zin meer om zelf te rijden. Bestel uw taxi in dat geval bij Schiphol Taxi Centrum. Wij bieden een voordelige, comfortabele taxiservice. Voor privé, zakelijk en luchthavenvervoer zijn wij uw betrouwbare adres. Maak kennis met onze vriendelijke chauffeurs en onze flexibele manier van werken. Wilt u meer informatie over onze tarieven of over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Pleeg een simpel telefoontje en wij vertellen u meer over de dienstverlening van ons taxibedrijf!

Een vaste poule van chauffeurs

Taxibedrijf Schiphol Taxi Centrum heeft jarenlange ervaring in de taxiwereld. Onze chauffeurs staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Tevens zijn onze chauffeurs altijd passend gekleed en hechten grote waarde aan uw veiligheid. Daarom hebben wij ook een strenge controle en periodieke checks op onze voertuigen. Doordat wij werken met een vaste poule van chauffeurs, bieden wij extra betrouwbaarheid. De kans is groot dat u een bekend gezicht tegenkomt bij het bestellen van uw taxi!

Meer voordelen van ons taxibedrijf

Naast bovengenoemde voordelen bieden wij u nog meer. Met ons taxibedrijf bent u namelijk verzekerd van vooraf afgesproken taxitarieven. Bij ons weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Doordat wij gespecialiseerd zijn in luchthavenvervoer, kunnen wij de kosten aanzienlijk lager houden dan wanneer u een reguliere taxi naar Schiphol boekt.
Tevens betreft het altijd een privé taxi en heeft u nooit te maken met deelvervoer.

Taxibedrijf

Ook voor uw zakelijk vervoer naar de luchthaven

Ons taxibedrijf is werkzaam voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke meeting of reis in het vooruitzicht waar u zich in de auto nog even op wilt voorbereiden? Schakel dan dan de zakelijke service van Schiphol Taxi Centrum in. De voordelen van het inschakelen van ons taxibedrijf voor uw zakelijke vervoer zetten we hieronder voor u op een rij:

  • Representatief geklede, meertalig sprekende taxichauffeurs
  • Scherpe tarieven
  • Op maat gemaakte vervoersoplossingen
  • Speciale pick up service op vliegvelden voor uw zakelijke relaties
  • Comfortabele wagens

Maak nu gebruik van de diensten van ons taxibedrijf

Wilt u gebruik maken van de dienstverlening van taxibedrijf Schiphol Taxi Centrum? Bel ons taxibedrijf dan op telefoonnummer: +31 06 419 763 53. Wij zijn uw zakelijke of particuliere taxibedrijf, voor taxiservice tegen een voordelig tarief!

Taxibedrijf voor Schiphol