Airport Taxi

Bestel nu uw betrouwbare taxiservice!

Wilt u een taxi bestellen naar Schiphol? Kies dan voor taxibedrijf Schiphol Taxi Centrum. Wij staan voor een snelle, comfortabele, service en kunnen u dag en nacht naar de plaats van uw bestemming brengen. Wij zijn naast onze luchthavenservice, ook gespecialiseerd in zakelijk vervoer en vip vervoer. Ideaal als u onderweg naar een zakelijke afspraak nog even door wilt werken. En uiteraard bent u bij ons van harte welkom om uw privé taxi te boeken. Ideaal als u een feestje heeft gehad en niet zelf naar huis wilt rijden. Wilt u meer weten over tarieven of onze dienstverlening? Bel ons dan zodat wij u van meer informatie kunnen voorzien en boek meteen uw taxiservice naar Schiphol!

Schiphol taxi

De kernwaarden van ons bedrijf

Betrouwbaarheid, kwaliteit, en service verlenen zijn een aantal kernwaarden waaraan Schiphol Taxi Centrum grote waarde hecht. Dit houden wij dan bij onze werkzaamheden dan ook altijd in het oog. Bij ons taxibedrijf vindt u dan ook enkel ervaren en professionele chauffeurs die kunnen inspelen op uw behoefte. Veiligheid staat voorop. Geen wilde taxiritten dus, maar een comfortabele rit in een van onze luxe wagens.

Uw vakantiepret kan beginnen!

Zoals onze naam al zegt is ons taxibedrijf gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Heeft u dus een vakantie in het vooruitzicht en vliegt u vanaf Schiphol of een andere luchthaven? Onze taxiservice staat voor u klaar om u weg te brengen én weer op te halen! Geen stress, geen vertragingen en geen dure parkeerplaats bij de luchthaven. Wij zetten u voor de ingang van Schiphol af en helpen u met uw bagage. De vakantiepret begint zo al in onze taxi!

Zakelijke taxi nodig? Bestel uw Schiphol taxi!

Ook het zakenleven weet onze taxiservice inmiddels uitstekend te waarderen. Er wordt veelvuldig een beroep gedaan op onze pick up service bij luchthaven Schiphol. Wij kunnen uw gasten opwachten met een naambordje bij een meetingpoint. Ook krijgen onze klanten een direct telefoonnummer waarop uw taxichauffeur altijd bereikbaar is. Wilt u met creditcard betalen? Of op rekening rijden? Bij ons is beide geen probleem!

Wij staan tot uw dienst!

Wilt u een taxi bestellen? Bel ons dan op telefoonnummer +31 06 419 763 53. Graag bespreken we met u de mogelijkheden en voorzien u tevens van informatie over onze tarieven. Schiphol Taxi Centrum staat graag tot uw dienst!